Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:06:09 GMT

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت در قزوین عملیاتی شد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۱۰۴۰

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت در قزوین عملیاتی شد

سرپرست مخابرات منطقه قزوین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از ابتدای امسال و براساس برنامه ریزی های به عمل آمده، تصمیم به حذف قبوض کاغذی تلفن های ثابت در استان گرفته شد و برای این منظور شهر محمدیه با ۲۵ هزار مشترک به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شد.

حسین پیله فروش ها افزود: با اقدامات و اطلاع رسانی های انجام شده؛ این طرح در دوره نخست صدور قبوض که از اول خرداد ماه امسال انجام شد، با موفقیت پشت سر گذاشته شد  تا جایی که میزان مشارکت مردم در خصوص پرداخت ها بیش از سایر ماه های سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ۴۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت در سطح استان، تاکید کرد: شرکت مخابرات استان قزوین سالانه هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای چاپ قبض های تلفن ثابت هزینه پرداخت می کرد که با حذف این سیستم، این میزان صرفه جویی در سال رونق تولید از سوی این شرکت حاصل خواهد شد.

این مسئول مخابراتی تصریح کرد: برای عملیاتی شدن حذف قبوض کاغذی تلفن های ثابت در استان با بهره مندی از ظرفیت رسانه ها، بنرهای تبلیغاتی، شبکه های مجازی، ارسال پیامک و در روستاها نیز با کمک کارگزاران شرکت، بخشداران و دهیاران، ائمه جمعه و جماعات اقدام به اطلاع رسانی کردیم.

بهره مندی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از تلفن ثابت

پیلیه فروش ها ادامه داد: در حال حاضر تمامی روستاهای با جمعیت ۲۰ خانوار به بالا در قزوین تحت پوشش تلفن ثابت هستند و متقاضیان در هر نقطه از استان می توانند با واریز ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار ریال جزو مشترکان ما قرار گیرند در حالی که هر خط تلفن ثابت برای شرکت مخابرات ایران ۴۰ میلیون ریال تمام می شود.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت در استان قزوین وجود دارد و ۱۰۰ هزار خط نیز آماده واگذاری است.

سرپرست مخابرات منطقه قزوین با اشاره به روش پرداخت هزینه تلفن ثابت، گفت: ساده ترین روش های پرداخت برای مشترکان به ترتیب پرداخت از طریق شماره تلفن ۲۰۰۰، سامانه ۲۰۲۰، دستگاه های پوز، پورتال مخابرات ایران، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۲۰۰ و دستگاه های ITM  می باشد.

این مسئولدر خصوص قبوض تلفن ادارات دولتی نیز اظهار داشت:  قبل از آغاز طرح قبوض بسیاری از دستگاه ها را تجمیع شد  تا جایی که هر دستگاه اداری با داشتن هر تعداد خط تلفن می تواند هزینه خود را تنها با یک قبض پرداخت کند.

وی، هزینه های تلفن ثابت را برای شرکت مخابرات زیانده دانست و اظهار داشت: در حال حاضر هزینه هر دقیقه مکالمه در تلفن های ثابت تنها ۴۵۰ ریال و هزینه تماس با مرکز ۱۱۸ نیز حدود ۱۰ تا ۲۰ ریال است در حالی که شرکت برای هر تماس با سامانه ۱۱۸ به پیمانکار خود ۲ هزار و ۹۰ ریال پرداخت می کند.

پیله فروش ها یادآور شد: در حوزه فیبر نوری و در منطقه الموت با اجرای ۲۰ کیلومتر خط شبکه تا اکبرآباد مورد بهره برداری قرار گرفته و در بخش طارم نیز عملیات اجرایی به زودی آغاز می شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه سرقت از تجهیزات مخابراتی آسیب های فراوانی را به شرکت وارد می آورد تا جایی که سالانه حدود ۲۰ میلیارد ریال از تجهیزات موجود در سراسر استان مورد سرقت قرار می گیرد.

۶۰۱۲*۸۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصادی استان قزوین شرکت مخابرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • شکایت بازیکنان از دو باشگاه در کمیته تعیین وضعیت تایید شد
  • قاچاقچی سوخت ۲۵ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال جریمه شد
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان