Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره آموزشی توجیهی نحوه اطلاع رسانی پرداخت الکترونیکی قبوض صبح امروز با حضور مدیران، مسئولین واحدهای خدمات مشترکین، سیمبانان قطع و وصل و کنتورنویسان نواحی خوی، نقده، سلماس، مهاباد، اشنویه، سردشت و نواحی چهارگانه ارومیه در محل شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی، دوره آموزشی توجیهی نحوه اطلاع رسانی پرداخت الکترونیکی قبوض صبح امروز با حضور مدیران، مسئولین واحدهای خدمات مشترکین، سیمبانان قطع و وصل و کنتورنویسان نواحی خوی، نقده، سلماس، مهاباد، اشنویه، سردشت و نواحی چهارگانه ارومیه در محل شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گفتنی است در این دوره آموزشی شاهرخ پاشاوند معاون فروش و خدمات مشترکین، موسوی مدیر دفتر نظارت بر فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان به عنوان مدرسین دوره ضمن بیان مزایای طرح ملی حذف قبوض کاغذی جزئیات روش های پرداخت صورتحساب مشترکین بعد از حذف قبوض کاغذی را تشریح کردند. 

معاون فروش و خدمات مشترکین با اشاره بر 4 روش پرداخت قبوض کاغذی افزود: با حذف قبوض کاغذی مشترکین از طریق 4 روش تلفن همراه متصل به اینترنت، تلفن همراه، بدون نیاز به تلفن همراه ودفاتر پیشخوان یا ICT روستایی می توانند قبوض برق خود را پرداخت کنند.  

وی در ادامه به تشریح هر یک از روش ها پرداخت و عنوان کرد:پیوند پیامک اولین راه پرداخت قبض در روش تلفن همراه متصل به اینترنت است که این پیوند مشترک را به درگاه بانکی ارجاع می دهد و از آنجا مشترک می تواند قبض خود را پرداخت کنند، استفاده از اپ گوشی های هوشمند راه دیگر پرداخت با تلفن همراه می باشد که برای این منظور اپ های مختلفی مانند اپ های صنعت برق، سرویس های پرداخت و اپ های بانک ها در نظر گرفته شده است که مشترکین با ثبت شناسه قبض خود در اپ از صدور قبض جدید مطلع و از همانجا می توانند صورتحساب خود را پرداخت کنند. 

پاشاوند ادامه داد: مراجعه به وبسایت www.saapa.ir و وب سایت شرکت توزیع و ورود به قسمت پرداخت صورتحساب یکی دیگر از راه هایی است که مشترکین می توانند با وارد کردن شناسه قبض، صورتحساب  خود را بپردازند.

وی اضافه کرد:  آندسته از مشترکینی که تلفن همراه هوشمند ندارند می توانند با شماره گیری کد دستوری #1521*733*  و  #1521*741*  و دنبال کردن مراحل آن  قبض خود را پرداخت کنند.    

معاون فروش و خدمات مشترکین در ادامه این دوره سایر روش های پرداخت قبوض جهت رفاه حال مشترکین را چنین تشریح کرد: افرادی که نمی توانند از خدمات پرداخت ذکر شده توسط تلفن های همراه هوشمند و ساده استفاده کنند می توانند ازدستگاه های ATM و POS برای پرداخت قبوض خود به این صورت که با مراجعه به ATM و انتخاب گزینه پرداخت قبوض قبض خود را پرداخت کنند و یا با استفاده از دستگاه POS و ثبت شناسه قبض بدهی علاوه بر دریافت بدهی نسبت به پرداخت آن نیز اقدام کنند. 

وی تصریح کرد: با وجود همه روش های الکترونیکی پرداخت قبوض که مشترکین می توانند در کمترین زمان و بدون نیاز به مراجعه حضوری به پرداخت قبوض خود بپردازند باز هم شرکت توزیع نیروی برق با پیش بینی برخی از مشکلاتی که برای افراد کهنسال و فاقد سواد کامپیوتری تدابیری اندیشیده که این افراد با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت با اعلام شناسه قبض خود به کارگزار دفتر پیشخوان جهت پرداخت قبض خود اقدام کنند.  

پاشاوند در پایان سخنان خود اظهار کرد: مشترکین ساکن روستاها نیز که از طریق اپلیکیشن ها نتوانسته اند نسبت به پرداخت قبض خود اقدام کنند می توانند با مراجعه به  ICT روستایی شناسه قبض را به کارگزار روستایی اعلام و قبض خود را پرداخت کنند. 

*حذف قبض کاغذی گام موثر وزارت نیرو در اجرای برنامه تحول دیجیتال برای گذار به مدل جدید کسب و کار در صنعت برق 

مدیر دفتر نظارت بر فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان مدرس دیگر این دوره حذف قبض کاغذی را گام موثر وزارت نیرو در اجرای برنامه تحول دیجیتال دانست و گفت: حذف قبض کاغذی گام موثر وزارت نیرو در اجرای برنامه تحول دیجیتال برای گذار به مدل جدید کسب و کار در صنعت برق می باشد. 

وی اضافه کرد: طرح ملی حذف قبض کاغذی طرحی ارزشمند برای جلوگیری از اتلاف منابع و حفظ محیط زیست می باشد که یکایک ما در خانواده صنعت برق باید همه تلاش خود را در جهت پیشبرد این طرح سازنده انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: رزمایش موفقیت آمیز قطع برق و تست آماده بکاری مولدهای برق اضطراری در آذربایجان‌غربی مردم ایرادات طرح ملی قبض سبز را اطلاع دهند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق دوره آموزشی آذربایجان غربی شرکت توزیع برق آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۰۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمیدرضا محمدی فشارکی بعد ظهر امروز _یکشنبه، نهم اردیبشهت_ در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای دشمن همه تلاشش را انجام می‌دهد تا بی‌عفتی و لاابالی‌گری را در جامعه ترویج دهد.

وی افزود: اگر وحدت، همدلی و انسجام نباشد بسیاری از مشکلات رفع نمی‌شود، تصمیماتی که در کاشان گرفته می‌شود همه منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر وحدت و همدلی و انسجام باشد اقدام و عمل رخ می‌دهد، باید بتوانیم بن‌بست‌ها را بشکنیم، با اجرای قوانین و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی و کار کارشناسی می‌توانیم از کار مردم گره گشایی کنیم.

محمدی فشارکی افزود: توجه نکردن دستگاه‌های دولتی به موضوع اطلاع‌رسانی موجب فاصله بین مسئول و مردم، بروز بخشی از بی‌اعتمادی‌ها در جامعه و آسیب به سرمایه‌های اجتماعی و نوعی خود تخریبی است.

وی اظهار کرد: عدم توجه مدیر به مقوله اطلاع رسانی در خصوص دستاوردها توسط دستگاه‌های اجرایی نوعی خود تخریبی و خود تضعیفی است.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان بیان کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه مند هستند، چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.

محمدی افزود: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند و شبکه‌های مجازی شهرستان در دست افرادی قرار می‌گیرد که به جای تقویت روحیه و امیدآفرینی در جامعه تخریب، یاس و ناامیدی را تبلیغ می‌کنند و مردم هم ناامید می‌شوند.

وی اضافه کرد: مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شوند و این مهم از طریق بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

هادی کاشانی مدیر بحران کاشان هم در جلسه شورای اداری اظهار کرد: بارش‌های چهارم اردیبهشت باعث بروز بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال به جاده‌ها، خطوط ریلی، خانه‌های سازمانی و بخش کشاورزی در مناطق سیل‌زده بخش مرکزی این شهرستان وارد کرد.

وی افزود: خسارت برآورد شده شامل ۲۱۳ هکتار از باغات و مزارع صیفی و سبزی بود که شامل ارزش‌گذاری نابودی حدود ۸۷۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی، ۴۵ رأس گوسفند، تخریب چهار رشته قنات و چند کیلومتر جاده بین مزارع است.

کاشانی با اشاره به اهمیت گزارش‌های هواشناسی تأکید کرد: از بهره‌برداران در بخش‌های مختلف زراعی، باغی و دامداری و گلخانه‌ای، درخواست داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و خسارت‌های احتمالی را به واحدهای مربوط در مدیریت جهاد کشاورزی اطلاع‌رسانی کنند.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به حفاظت سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات از جمله ضرورت‌هایی است که کشاورزان باید در برابر سیل و بارش رگبار باران مورد توجه جدی قرار دهند.

کد خبر 748920

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل حجاب یا اختلاف ملکی؟
  • تکذیب پلمب یک بیمارستان به دلیل کشف حجاب در شمال تهران
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود